شماره لقمه های دستگاه سنگسابی و کفسابی و نحوه انتخاب لقمه مناسب با سطح

شماره بندی لقمه های کفسابی

ترتیب و شماره بندی لقمه های کفسابی
مرحله 1 برای کفسابی استفاده از لقمه شماره 36 یا 46
مرحله 2 برای کفسابی استفاده از لقمه شماره 60 یا 80
مرحله 3 برای ساییدن سنگ استفاده از لقمه شماره 120 یا 220
مرحله 4 برای کف سابی با کیفیت بالا از 600-1000-800 استفاده می شود
و در نهایت لقمه های اسیدی که مرحله پایانب کفسابی است

لقمه های کفسابی اسید (ایتالیایی)

لقمه های اسیدی معمولأ برای کفسابی سنگهای تراورتن,مروریت,چینی,مرمر,صلصالی,دهبید و سنگهای مصنوعی مورد استفاده قرار می گیرد. که معمولأ این نوع لقمه های کیفیتی بهتر از لقمه های قبلی (مرحله کفسابی) ولی دارای عمر کمتر و قیمت بالاتر می باشد و باعث جلای بیشتر کفسابی می شود.

لقمه های لوکس

لقمه های لوکس برای کفسابی و بهبود بخشیدن با کیفیت بالاتر برای کفسابی سنگهایی گرانیت مورد استفاده قرار می گیرد.

لقمه سنگسابی کلینر

لقمه کفسابی کلینر همان گونه که از اسم آن مشخص است عمل شویندگی برای پاک کردن سایه های که توسط لقمه های سابزنی (کفسابی) قبل به جاماند استفاده می گردد. و براق کننده نهایی می باشد و در واقع این نوع لقمه کفسابی خاصیت خنثی کنندگی لقمه های ساب قبلی را دارند.

سنگهای کفسابی ماربلی

این نوع لقمه های کفسابی برای ساب زدن انواع سنگهای ماربل استفاده می شود. و در شکلهای مختلف برای کفسابی انواع سنگها ارائه می گردد. از نوع بشقابی و فرانکفورتی برای دستگاه های کفسابی استفاده می شود

11 Aug 2017